Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili comunica al València que vol eixir

Per Jorge Garcia · 19 Agost, 2024

Si hi ha una cosa clara en el València és la mala situació econòmica en la qual es troba el club, per a solucionar aquest problema, Peter Lim ha decidit imposar una condició de mercat que ja ha aplicat amb anterioritat, si es vol fitxar jugadors, abans s’han de vendre alguns que es troben actualment al València. A més a més, actualment, s’està transmetent un discurs on s’argumenta que l’equip busca l’economia i sostenibilitat.

Són varis els jugadors que han rebut ofertes econòmiques importants per part d’altres clubs, i alguns d’ells juguen competicions europees, la fallida venda de Javi Guerra a l’Atleti o l’interés del Dortmund per Pepelu són exemples de la qualitat dels jugadors. Però no hi ha cap jugador que haja rebut tant interés i ofertes com Giorgi Mamardashvili, el porter tenia dos exigències per a eixir de València, un bon projecte i ser titular. Va rebre ofertes del Bayern de Múnic, però les va rebutjar perquè no es complia el segon requisit.

Aquestos últims dies el georgià ha rebut més interés per part d’equips de Champions, en aquest cas del Liverpool, qui ofereix una xifra per davall dels 40 milions que demana Lim per ell. Aquesta setmana passada es va conéixer que Mamrdashvili havia parlat amb l’equip anglés i havien aplegat a un acord, ara falta que tanquen la venda amb el club che. Segons informa Héctor Gómez, Mamardashvili ha comunicat al València el seu desig d’eixir, i encara que va jugar el dissabte, el porter ja pensa en el seu possible futur com a part dels “Red”. El mateix periodista aclara que el guardameta no pretén forçar la seua eixida ni deixar de jugar si no es tanca la seua venda, té interés en el Liverpool perquè seria un bon pas en la seua carrera esportiva. També ha deixat clar que la resposta dels blanquinegres ha sigut senzilla, si els anglesos no apleguen a la xifra mínima, seguirà jugant al Mestalla.