Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Flick: “El València ha fet un bon partit i sabíem que hi hauria tensió”

Per Jorge Garcia · 18 Agost, 2024

Hui ha sigut el primer partit de la temporada del València, aquesta primera jornada ha sigut contra el Barça ara liderat per Hansi Flick. Els ches tenien molt que demostrar a Mestalla, després una pretemporada desastrosa, era necessària una victòria per a poder silenciar les males opinions sobre la plantilla i la falta de fitxatges aquest any. Desgraciàdament, els del Pipo soles han aconseguit marcar un gol d’Hugo Duro i crear vàries ocasions sense èxit.

Després del partit, Flick ha contestat a vàries preguntes dels periodistes que estaven hui a Mestalla, una de les preguntes ha sigut sobre Lamine i els aplaudiments i ànims que ha rebut a l’estadi quan era substituït.

Hansi Flick sobre la reacció de Mestalla d’aplaudir a Lamine Yamal: “Lamine és un fantàstic jugador, és molt important per a nosaltres, és l’inici de la temporada, però tenim que millorar moltes coses com la confiància. Amb aquestos tres punts estem en una posició molt millor, sabíem que hui anava a ser un partit molt dur, per l’estadi, l’afició i el València que també ho ha fet molt bé. Però hem lliutat, ha sigut un partit amb molta tensió, però mereixíem els tres punts“.