ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

El polèmic gol del Barça que podría estar en fora de joc

Per Jorge Garcia · 17 Agost, 2024

Hui és el primer partit de la temporada 24/25 del València, en aquesta jornada els ches s’efrontaran al Barça a Mestalla. Aquest partit és molt important per als blanquinegres, ja que els mals resultats de la pretemporada creen la preocupació entre els aficionats de que aquesta temporada siga pitjor que la passada i que s’acabe la campanya com ho va fer a la 22/23, lluitant per la permanència.

Al partit contra els culés, Hugo Duro ha avançat el marcador del València amb un gol de cap gràcies a una assitència de Diego López al minut 44. Uns minut després, al temps addicional, Lewandoski amb una asistència de Lamine Yamal ha igualat el resultat.

Però aquest gol no està exempt de polèmica, ja que en el pas de Yamal, el davanter polac pareixia estar en fora de joc. Tal i com es veu a la imatge, el futbolista del conjunt blaugrana pareix tindre el braç en posició antireglamentària, però la jugada ha sigut revisada pels àrbitres i no han vist un fora de joc clar, s’ha acabat concedint el gol al conjunt blaugrana. Acaba d’aquesta manera la primera part amb un 1-1.