Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Baraja: “L’objectiu és millorar els resultats de l’any passat”

Per Jorge Garcia · 16 Agost, 2024

Baraja no va fer una roda de premsa després del Trofeu Taronja, com és habitual, però hui sí que ha donat una prèvia a l’inici de la temporada 24/25. En ella els periodistes han preguntat al Pipo per diverses qüestions e incògnites que preocupen al valencianisme com el mercat, la situació de Mamardashvili o la de Samu Castillejo, entre altres.

Baraja sobre els objectius d’aquesta temporada

Sobre els objectius d’aquesta temporada. “Quan uno signa un contracte és perquè creu que té treball per fer. Tenim il·lusió i ganes de treballar i créixer amb aquestos jugadors. L’equip està en una situació difícil i sabem que el camí és complicat, però quan uno pren una decisió és perquè pensa que les coses es poden millorar i l’objectiu principal és millorar els resultats de la temporada passada”.

Sobre si els objectius canviarien si hi han baixes o altes en la plantilla i si és just demanar millor resultats amb la plantilla actual. “Quan em referisc a millorar vull dir pensar en lo positiu, en lo que es pot aconseguir i optimitzar la plantilla, o es pot lamentar. Jo preferisc la primera situació. L’objectiu és optimitzar i traure el màxim partit a la plantilla, quan vaig aplegar l’objectiu era la permanència, després era no sofrir massa i aquest any és intentar ser millor equip i millorar el nivell. Tenim un grup de jugadors que amb el seu esforç sustenten el model de club que tenim actualment”.