ACTUALITAT  

Negociació a tres bandes per Mamardashvili entre València, Liverpool i Bournemouth

Per Joan Marc García · 15 Agost, 2024

El Liverpool va de debò a per Mamardashvili i va realitzar fa dos dies una nova oferta pel porter georgià que s’acosta més al que demanen per ell. Tal com va informar Relevoel Liverpool posa 35 milions damunt de la taula.

No obstant això, el València segueix fix en què són 40 milions d’euros segons Peter Lim i a més, segons ha informat el periodista Héctor Gómez, el València no ha acceptat l’oferta i el màxim accionista del València no es mourà d’eixa situació. De moment, el Liverpool segueix lluny.

Però pareix que hi ha una solució: que aparega altre equip que complete eixa xifra fins els 40M que vol Lim. Segons la font citada anteriorment, el Bournemouth està disposat a pagar per la cessió del jugador i cobrir la quantitat que exigix el València, que ascendix a 35 milions d’euros més 5 milions en variables.

El Liverpool, per part seua, no ha aconseguit arribar a eixa xifra, la qual cosa ha permés al Bournemouth prendre la davantera en l’operació. Si bé encara no s’ha tancat l’acord, tot indica que l’equip anglés podria fer-se amb els servicis del portera georgià, que arribaria cedit a l’equip d’Iraola abans de defendre la porteria d’Anfield la pròxima temporada.

Des d’Anglaterra pretenen saber ràpid el final d’aquesta història i no volen establir unes negociacions que s’allarguen fins al final del mercat de fitxatges. Serà complicat que algun club s’acoste a eixes xifres, però de moment no hi ha qui canvie a Lim de la seua posició i seria una gran notícia que Mamardashvili acabara la temporada, pero cada vegada sembla mes complicat.