ACTUALITAT  

El Barça no ha inscrit a Dani Olmo a LaLiga i no jugarà a Mestalla

Per Joan Marc García · 15 Agost, 2024

El València rep a Mestalla al Barça pel seu debut en LaLiga, i a només tres dies del partit, el club català encara no ha aconseguit inscriure a sis dels seus futbolistes en la competició.

Entre els jugadors pendents d’inscripció es troben Álex Valle i Pablo Torre, els qui tornen al Barça després d’un període de cessió. Tots dos futbolistes, que anteriorment tenien fitxa del filial, han de ser registrats ara com a jugadors del primer equip per a poder participar en els partits de LaLiga.

També se sumen Íñigo Martínez i Vitor Roque, els qui van estar inscrits de manera temporal la passada temporada. Estos dos jugadors podrien estar inscrits abans del partit a Mestalla.

A més, alguns els nous fitxatges del Barça per a esta temporada, com Pau Víctor i Dani Olmo, també es troben en esta situació. Malgrat haver sigut incorporats a l’equip durant l’estiu, el club encara no ha completat el procés per a habilitar-los en la competició, i segons El Chiringuito, el flamant nou fixatge del Barça procedent del Leipzig, no estarà segur a Mestalla.