Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El fitxatge de Rioja és molt complicat

Per Jorge Garcia · 14 Agost, 2024

El mercat d’estiu del València ha sigut extrany per distints motius. Stole Dimitrievski fitxava pel club blanquinegre just després d’acabar la temporada perquè s’assegurava que Mamardashvili seria venut, van passar unes setmanes i aplegava Rafa Mir en qualitat de cedit. Luis Rioja, Pedro Díaz, Bryan Zaragoza, Javi Guerra o Giorgi Mamardashvili són soles uns pocs noms de la llarga llista d’operacions que s’han escapat de les mans del València en l’últim moment.

L’opció de fitxar a Rioja és molt complicada, encara que Guerra, Mamardashvili o altre jugador siga venut. Baraja va demanar al jugador per a millorar la plantilla tenint en compte les dificultats econòmiques de l’equip blanquinegre. L’Alabés es troba en una situació econòmica diferent a l’inici del mercat, de totes maneres, els de Mestalla no van aplegar mai a fer una oferta formal pel futbolista de Mendizorroza. Per tant, l’operació és inviable actualment degut als canvis en el mercat i la complicada situació del València.

A més a més, Lim exigia que abans de efectuar una operació de compra havia de tancar-se una de venda, argumentant el mal estat econòmic actual del club. Mamardashvili era el triat, però el Newcastle no va oferir la quantitat que exigia el València i el Bayern de Munic no podia garantir-li la titularitat. Diferents clubs d’Europa van fer ofertes per Pepelu que l’equip che va rebutjar, i el fitxatge de Javi Guerra per l’Atleti no es va fer realitat degut a la situació amb Conor Gallagher.