Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Pau López és una opció per a substituir a Mamardashvili

Per Jorge Garcia · 14 Agost, 2024

El Liverpool ha presentat al València aquest matí una oferta de compra per Giorgi Mamardashvili, mentre els agents i el club avaluen l’oferta del club “red”, l’equip che considera les possibles opcions de fitxar a un substitut del georgià. Aquesta proposta de compra es troba per baix del preu que demanen pel porter i probablement es rebutje, però degut a la necessitat de venda i la cerca d’un nou porter, el València està baix pressió.

Els de Mestalla han contactat amb Pau López degut a la possibilitat que l’actual porter titular fitxe per l’equip anglés. La seua incorporació soles seria possible si Mamardashvili acaba eixint, però és un jugador que aportaria qualitat i que a més a més agrada tant a Baraja com a la directiva, segons informen Matteo Moretto i Nacho Sanchis.

El Girona és l’equip més prop de signar al porter català, qui també té l’interés de l’Atleti. López ha deixat clara la seua postura, vol prendre la decisió com més prompte siga possible, si el València venguera a Mamardashvili en les pròximes hores, podria tindre una bona posició per a negociar un futur contracte. El porter ja compta amb més de cent partits a La Liga i molta experiència en altres competicions europees.