ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Canós i Fran Pérez no estaran contra el Barça, Diego López en dubte

Per Jorge Garcia · 13 Agost, 2024

El València va sofrir diverses baixes importants en la segona part de la temporada passada com les de Gayà, Jaume i Diakhaby, les quals van afectar a eixa meitat de la campanya. En la pretemporada també s’han lesionat alguns jugadors, Fran Pérez era el primer just un dia abans del partit contra el Castelló, poc després es coneixia que Diego López s’havia fet algun tipus de lesió amb la selecció olímpica i el 2 d’agost Sergi Canós es retirava d’un entrenament a causa d’unes molèsties.

L’inici de temporada serà difícil, no sols perquè el València té un calendari complicat, sinó per les lesions que estan castigant al club blanquinegre abans de l’inici la campanya 24/25. No es pot saber amb seguretat si en uns mesos tornaran o no els jugadors, però sí que es coneix qui pot estar i qui no per al primer partit contra el Barça en Mestalla. Tal com informa Radio Marca, Foulquier i Castillejo han treballat hui amb el grup, Fran Pérez no ha entrenat amb els companys i ho ha fet al gimnàs i Diego López ha estat apartat de l’equip al final de la sessió.

Tal com ja es va informar ahir, Canós va acudir ahir a Paterna, però segurament tornarà a ser baixa contra els culés, per altra banda, també es va coneixer que la molèstia de Diego López és un simple hematoma i que no es sap si estarà disponible per al partit. Jaume, Gayà, Fran Pérez i Diakhaby encara estan en el procés de recuperació i no es sap quan tornaran.