ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Rayo Vallecano vol que Dimitrievski torne

Per Jorge Garcia · 13 Agost, 2024

Aquest mercat de fitxatges depenia en gran part de l’eixida d’algun jugador important, en un principi aquest jugador era Giorgi Mamardashvili, però finalment el porter no pot ser venut amb facilitat perquè el seu preu és molt elevat, vol jugar en Europa i ser titolar. Aquestes circumstàncies afecten a les compres i a les vendes, però un dels jugadors al que més li pot influir la venda o no del guardameta georgià és a Stole Dimitrievski, el porter que ha fitxat el València com a reemplaçament del primer. Dimitrievski aplegava al club che pensant que seria titolar després de la venda de Mamardashvili, però si aquest es queda deura d’esperar un any més o pagar la clàusula de tres milions que té en el seu contracte si vol eixir del club.

Segons Marcos de Vicente en El Chiringuito, el Rayo Vallecano, el seu anterior club, ha preguntat al València sobre una possible cessió perquè torne Dimitrievski. L’oferta de l’equip de la capital és il·lògica, perquè el porter ja tenia una oferta de renovació del seu club que va rebutjar, i va decidir eixir de forma lliure en estiu.

Finalment, sembla que tot dependrà de Mamardashvili, si s’acaba tancant l’operació per la seua venda Dimitrievski es quedarà, si no acaba eixint el futur del nou porter està en l’aire.