Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  VCF MESTALLA  

Warren Madrigal sobre el seu fitxatge: “Sempre he somiat en jugar en grans equips d’Europa”

Per Jorge Garcia · 05 Agost, 2024

El València Mestalla ha fitxat una bona quantitat de jugadors aquest estiu, els jugadors que s’han incorporat al filial són Javi Pamies, Hamza Bellari, Álex Cerdá i Rodrigo Abajas. L’últim en fitxar pel club ha sigut Warren Madrigal, un davanter de Costa Rica que ha aplegat amb un contracte de cessió d’un any des del Deportivo Saprissa de Costa Rica, el club disposarà d’una opció de compra.

El jove futbolista va concedir una entrevista a Tigo Sports Costa Rica, on feia les següents declaracions.

Sobre el seu fitxatge pel València: La veritat és que és un somni. Sempre he somiat en jugar en grans equips d’Europa, ara sé que aquesta oportunitat m’ajudarà a créixer i donar el millor nivell“.

Sobre el que sent: Tinc molts sentiments. Estic molt nerviós, feliç, però al mateix temps trist per acomiadar-me de la meua família. També tinc molta il·lusió, vull fer les coses bé i que isquen el millor possible“.

Sobre el seu camí en el futbol: Han sigut molts anys difícils i molt bonics perquè m’he hagut d’esforçar i treballar per aplegar ací. Estic molt orgullós de mi mateix, del meu treball, de la meua família i els meus amics. Els estic molt agraït“.