Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Reial Societat es planteja oferir més diners per Javi Guerra

Per Jorge Garcia · 29 Juliol, 2024

Si hi ha una cosa que es manté en tots els mercats de fitxatges del València és la limitació econòmica imposada per Peter Lim. Per tant, aquesta situació obliga al club a vendre jugadors per a fer caixa i tindre una quantitat suficient com per a realitzar operacions de compra o cessions que puguen millorar la plantilla.

Aquest mercat d’estiu Mamardashvili ha sigut el jugador que més atenció ha rebut, gràcies al seu bon rendiment a l’Eurocopa i per les ofertes que ha rebut. Mamardashvili soles eixirà si és titular al seu nou equip, i ara mateix no té ofertes de clubs on puga ser titular.

Això obliga als de Mestalla a vendre a un altre jugador, i un dels que millor ofertes té i està més prop d’eixir és Javi Guerra. El de Gilet ha rebut ofertes del Girona, un equip que està considerant en fer una oferta de 20 milions pel valencianista.

Per altra banda, segons informa Héctor Gómez, la Reial Societat té la intenció de fer una oferta de 20 milions més una prima pel jugador, ja que actualment té diners suficients gràcies a la venda de Robin Le Normand per uns 35 milions d’euros. A més a més, l’equip de Sant Sebastià té a un altre jugador al mercat que ha rebut ofertes, Mikel Merino, l’autor del gol d’Espanya contra Alemanya a les semifinals de l’Eurocopa.

El València no tenia l’obligació de vendre al migcampista, ja que es confiava en el fet que la venda de Mamardashvili seria suficient. Ara, els ches sí que necessiten vendre a Javi Guerra per a poder pagar als jugadors i fer nous fitxatges. També cal tindre en compte que el Vila-Real té reservat un percentatge per l’operació del jugador valencianista.