Sin categoría  

L’oferta del València serà a la baixa i l’Alabés posa un ultimàtum per Luis Rioja

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2024

Des del València s’havia insistit sempre que el fitxatge de Luis Rioja s’atacaria una vegada estiguera tancada l’arribada de Rafa Mir. No obstant això, fa quatre dies es va fer oficial el fitxatge i de moment no hi ha oferta per Luis Rioja en la taula de l’Alabés.

De moment, el València té tot pactat amb el jugador i existeix un pacte entre el futbolista i l’Alabés sobre les quantitats per les quals podria eixir el jugador de Mendizorroza.

Mentrestant, el club de Mestalla està estudiant quin serà finalment el cost de plantilla per a afrontar l’operació l’extrem esquerrà. Sobre l’horitzó la principal incògnita és en quines condicions eixirà Samu Castillejo i per això que s’ha ajornat realitzar qualsevol operació d’arribada fins que es produïsca algun moviment més.

No obstant això, mentre no es produeixen eixes eixides, el València prepara una oferta que serà a la baixa i que ni molt menys s’acostarà als 2 milions parlats en un primer moment. Segons ha informat Relleu, el primer intent del València serà pròxim als 1,5 milions. No obstant això, l’Alabés ha marcat un ultimàtum perquè l’operació es puga resoldre en els pròxims dies o pel contrari canviarà les condicions pactades i augmentarà el preu de l’extrem. El termini màxim per a tancar l’operació és aquesta setmana.