Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Aimar i Ayala, dos llegendes del València que seguixen guanyant títols

Per Jorge Garcia · 15 Juliol, 2024

Ahir per la nit es va jugar la final de l’Eurocopa, on Espanya va aconseguir derrotar a Anglaterra 2 a 1. Però ‘La Roja’ no va ser l’única selecció en disputar i guanyar una final, també ho va fer la selecció argentina de Lionel Scaloni, qui va guanyar 1 a 0 a Colòmbia amb un gol de Lautaro Martínez al minut 112.

Dos de les peces del cos tècnic de l’albiceleste són les llegendes del València Pablo Aimar i Roberto Ayala, amb el conjunt blanquinegre van guanyar en total quatre títols, dos lligues, una Europa League i una Supercopa d’Europa. Com a cos tècnic de la selecció han guanyat les dos últimes edicions de la Copa Amèrica, la Finalissima i la Copa del Món de 2022. A més a més, Ayala va formar part de la plantilla dels Jocs Olímpics que van guanyar en 2004, per un altra banda, Aimar no va poder aconseguir ningún títol amb el seu país. Després de la victòria d’ahir, Payasito (Aimar) i Ratón (Ayala) afigen dos títols més al seu extens palmarés.

Però no són els únics exvalencianistes que es troben a la selecció argentina, ja que també ho són Nicolás Otamendi i Rodrigo de Paul, encara que ells dos no van aplegar a guanyar amb la camiseta del València.

Degut a les victòries de les dues seleccions, en 2025 es disputarà la Finalissima, on Espanya s’enfrontarà a Argentina per decidir el campió entre les competicions de la UEFA  i la Conmebol.