Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

+  

Olives Corbí acusat de distribuir aliments que posen en risc la salut

Per Blanquinegres · 26 Juny, 2024

La Guàrdia Civil ha immobilitzat 80 tones d’olives i adobats d’Olives Corbí i ha detingut al gerent per posar en risc la salut dels consumidors. L’arrest de l’empresari i la inspecció en les seues instal·lacions va tindre lloc el passat 30 d’abril, però ha transcendit este dimecres, segons ha informat El Español.

El gerent està acusat d’un delicte contra la salut pública i un altre relatiu al mercat i als consumidors en posar en risc la integritat física d’aquests, segons han informat fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

Fruit de la col·laboració ciutadana, els investigadors van tindre notícia que s’estaven cometent irregularitats en l’empresa de productes alimentaris Olives Corbí, per la qual cosa la Guàrdia Civil va realitzar una inspecció en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat.

Després d’una investigació, els agents de la Guàrdia Civil van verificar que l’empresa mesclava aproximadament entre un 5% i un 10% de producte no apte per al consum humà amb altres autoritzats.