ACTUALITAT  FITXATGES  

El València valora fitxar un lateral dret

Per Eva Tortajada · 13 Juny, 2024

El València continua valorant totes les seues opcions durant el mercat de fitxatges. Com ja sabem, les vendes més probables del club són les de Mamardashvili i Javi Guerra, però l’equip, havent fitxat ja a Dimitrievski, se centra en reforçar la davantera i el migcamp. No obstant això, segons ha informat Deportes COPE Valencia, també valoren la possibilitat de fitxar un nou lateral dret front a una possible eixida de Thierry o Foulquier.

La venda de Thierry no és una de les prioritats del València, però el club està a la recerca d’un lateral dret en cas que es produïsca una oferta prou satisfactòria per a totes les parts involucrades. Serà complicat que arribe eixa oferta amb la qual treure rendibilitat per Thierry, i l’eixida de Foulquier seria més senzilla.

Al club li agrada més la polivalència del de Guadalupe, que se suma a una sèrie de factors com les lesions de Thierry i afavoreix la continuitat de Foulquier. Malgrat això, la seua eixida seria més fàcil al tindre un valor de mercat inferior.

Front a la possible eixida de qualsevol dels dos, el València està preguntant ja per la disponibilitat de diferents laterals drets, expectants per veure com evolucionen les situacions dels dos.