Baraja, sobre la derrota en Vila-real: “Quan perds deixant-ho tot es veu d’altra forma”

Per Manel Rumbau · 17 Març, 2024

El València ha caigut derrotat en la Ceràmica de Vila-real en el partit corresponent a la jornada 29 de LaLiga. El conjunt de Baraja ha sigut superat en la represa de la segona part d’un encontre marcat per una igualtat patent entre ambdós conjunts.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista (amb un partit menys) es situa 8º a la classificació de LaLiga amb 40 punts de 87 possibles. A 2 punts de zona Conference League (Reial Betis, 7º amb 42 punts) i a 6 de zona Europa League (Reial Societat, 6º amb 46 punts).

En finalitzar el partit, el tècnic valencianista, Rubén Baraja, ha donat les seues impressions sobre la derrota del conjunt de Mestalla en la Ceràmica de Vila-real.

Partit

Crec que ha sigut un partit d’alternatives, d’ocasions… ells després d’algún baló parat han aprofitat i l’acció del penal és un error nostre que transiten ràpid. He vist un partit molt igualat en la primera part.

Hem compettit bé. El Vila-real és un bon equip en tots els sentits. El futur no el podem saber, però amb aquest nivell de punts no podem arribar a Europa.

Error defensiu en l’1-0

En l’1-0 s’ha de defensar millor l’acció. Em molesta perquè és una jugada que hem practicat, i més en un partit d’estes característiques. En la part final el partit s’ha trencat massa. L’equip ha donat la cara després del gol, hem tingut reacció que és l’important. Hui l’encert no ens ha acompanyat, però quan perds deixant-ho tot es veu d’altra forma.