ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així va la venda d’entrades per al partit de llegendes

Per Javi Richart · 11 Març, 2024

El passat dijous 7 de març van eixir a la venda les entrades per al partit de llegendes del València CF. El partit es desenvoluparà a Mestalla el divendres 5 d’abril, i en ell jugaran les llegendes valencianistes de les temporades 2003-2004 i 2004-2005 contra un combinat d’exfutbolistes de LaLiga.

Durant aquests dies han pogut comprar la seua entrada els socis i abonats del club amb preus d’entre 9 i 25 euros. Hui, dilluns 11 de març, s’han obert les entrades per al públic general. Com ha calculat Blanquinegres, a hores d’ara queden 27.893 localitats disponibles per a l’encontre que farà viatjar en el temps als aficionats valencianistes.

Aquest enfrontament commemora els 20 anys del triplet valencianista, quan l’equip va guanyar LaLiga i la Copa de la UEFA durant la temporada 2003-2004 i la Supercopa d’Europa durant la següent campanya. Abans del partit, tindran lloc una sèrie d’actes previs en honor a aquest any en que el València va ser nomenat millor club del món. El partit començarà a les 20:00 h en un cap de setmana de Pasqua.

Ja són moltes les llegendes de l’època que han confirmat la seua presència al partit. L’últim en fer-ho ha sigut Amadeo Carboni.