ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La cessió de Peter Federico no inclou ‘clàusula de la por’ i podrà jugar davant el Reial Madrid

Per Eva Tortajada · 29 Febrer, 2024

El Reial Madrid i el València no van incloure la clàusula de la por en el contracte de la cessió de Peter Federico, per la qual cosa l’extrem estarà disponible per a disputar el partit d’aquest dissabte a Mestalla.

El València s’enfrontarà al Reial Madrid a partir de les 21:00 h. El tens partit comportarà la tornada de Vinicius Jr. a Mestalla i serà una dura batalla pels tres punts, però el València comptarà amb el suport de la seua afició durant els noranta minuts.

A més a més, segons informen des de Relevo, el jugador hauria estat més centrat en el futbol aquestes setmanes, ja que està decidit a demostrar que pot ser d’utilitat per al València i fer que el club exercisca la seua opció de compra de 2 milions.

El seu rendiment en els partits que ja ha disputat amb l’equip valencià no ha sigut el que s’esperava del canterà madridista, però, seguint les informacions de Relevo i segons fonts de dins del vestuari, Peter Federico estaria agradant molt al cos tècnic del València durant els entrenaments.

Malgrat això, pareix que aquest nivell no es trasllada als terrenys de joc. L’extrem està convençut que té el nivell necessari per a romandre en el València i està treballant per a convèncer al club durant les dotze setmanes que té garantides a l’equip.