ACTUALITAT  

Mestalla guardarà un minut de silenci per les víctimes de l’incendi de Campanar

Per Manel Rumbau · 29 Febrer, 2024

Sobre les cinc i mitja de la vesprada del passat dijous es declarava un devastador incendi en el seté pis d’un doble edifici al carrer Maestro Rodrigo, al nord-oest de la ciutat de València. Desenes de dotacions de bombers intentaven extingir el foc i refredar parts de la façana per a poder rescatar a les persones que encara estaven a l’interior. Finalment, fins a 10 persones van acabar perdent la vida en un dels dies més negres de la història de la ciutat.

Després de tal fet, i com és evident, han sigut dies de malsons a la ciutat de València després de l’incendi que va devastar un edifici al barri de Campanar el passat dijous 22 de febrer. Tot el món, més enllà de la societat valenciana, s’ha bolcat amb missatges de suport, i altres persones i entitats es van sumar a la causa ajudant amb el que podien, fent ús d’una solidaritat més que necessària. 

El València – Reial Madrid servirà d’homenatge als herois de l’incendi

Durant la prèvia del partit davant el Reial Madrid, el València aprofitarà l’ocasió per a homenatjar a les víctimes, als damnificats i als herois dels serveis d’emergències que van participar en les labors de rescat del devastador incendi en el barri de Campanar.

En els prolegòmens del partit es rendirà tribut sobre la gespa als professionals de les diferents forces que van lluitar contra el foc. Per a donar-li visibilitat i un merecidoreconocimiento a la seua labor, el València ha convidat formalment als cossos de Policia Local, Policia Nacional, Bombers, UME, Creu Roja, 112 i Protecció Civil.

A més, els futbolistes lluiran braçalets negres i, abans del xiulet inicial, es guardarà un minut de silenci en senyal de duel en memòria de les deu persones que van faltar.