ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cuadra Fernández i Del Cerro Grande estaran al càrrec del Les Palmes – València CF

Per Eva Tortajada · 08 Febrer, 2024

El Comité Tècnic d’Àrbitres ha donat a conéixer les designacions oficials de la jornada 24 de LaLiga. El València s’enfrontarà a Les Palmes fora de casa, partit que serà dirigit per Guillermo Cuadra Fernández (del comité balear) sobre el terreny de joc.

Cuadra Fernández ja va ser objecte de polèmiques al expulsar recentment a Javi Guerra per dir-li “ets malíssim, malíssim”, declaracions que el jugador manté que no va fer. L’àrbitre va perjudicar també el València en diverses ocasions en la victoria 1-0 front al Osasuna la temporada passada,

Per altra banda, l’encarregat del VAR serà un vell conegut del València. Del Cerro Grande (del comité madrileny) va protagonitzar una gran polèmica fa poc menys d’un any a Mestalla quan no va assenyalar una mà del Sevilla com a penal. Aquesta controvertida acció es va produir després de la poc encertada decisió de concedir un gol al Sevilla amb una falta prèvia sobre Yunus Musah.

El partit contra la UD Les Palmes es desenvoluparà a partir de les 21:00 del dissabte 10 de febrer a l’Estadi de Gran Canària.