ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mateu Lahoz demana que es baixe la tensió amb Vinicius

Per Alex Alfaro · 06 Febrer, 2024

La tornada de Vinicius Júnior a Mestalla, després de la polèmica de la passada temporada, ja té data de retorn. El Reial Madrid es mesurarà al València el pròxim 2 de març, amb la ciutat ja quasi engalanada per a les Falles i amb ambient festiu. Si bé encara resta un mes per al partit, ja han aparegut les primeres veus que estan demanant que es rebaixe la tensió.

Mateu Lahoz, exàrbitre de Primera Divisió, ha analitzat la tornada de Vinicius. El valencià ha participat en una trobada que s’ha celebrat en la llotja VIP de Mestalla, organitzat per les empreses del València.

“El senyor Vinicius és un gran jugador i hem de tractar-lo amb el senyoriu que el València té. Tant de bo, el 2 de març, demostren ciutadania, educació i valors. No sols amb Vinicius, sinó amb la resta de l’equip que pose Ancelotti. Tant de bo en els 32 anys m’hagueren prestat l’atenció que li han prestat a Vinicius amb els adjectius que m’han dedicat a mi que soc igual de persona que qualsevol jugador”, ha comentat Mateu Lahoz a Mestalla.