ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ilaix Moriba fitxa pel Getafe

Per Javi Richart · 08 Gener, 2024

El Getafe CF acaba de fer oficial a les seues xarxes socials el seu primer fitxatge d’hivern per a aquest 2024. Es tracta d’Ilaix Moriba, qui arriba cedit de l’R.B. Leipzig d’Alemanya fins a final de temporada. D’aquesta manera, el jugador africà torna a estar a les ordres de José Bordalás, amb qui ja va estar a la seua primera temporada al València CF, a la qual es va arribar a la final de la Copa del Rei.

En canvi, Ilaix Moriba no s’unirà immediatament al Getafe CF, ja que es troba concentrat amb Guinea per disputar la Copa Àfrica. De fet, a aquesta selecció comparteix vestuari amb Mouctar Diakhaby. Per això, el migcampista arribarà a Espanya quan acabe la seua participació en la competició continental.

Als seus 20 anys, l’exvalencianista ha disputat 52 partits a la LaLiga EA Sports, on ha donat 5 assistències. La seua marxa del R.B. Leipzig ve donada per la falta d’oportunitats a la Bundesliga. Durant aquesta temporada no ha jugat cap partit, ja que no compta per al club ni per a l’entrenador després que el club alemany pagara vora 20 milions d’euros.