Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’equip que vol a César Tárrega

Per Blanquinegres · 12 Desembre, 2023

César Tàrrega ha demostrat en els pocs minuts que té en el primer equip que pot ser un defensa de futur per al València. No obstant, és important que tinga continuïtat i minuts per a continuar créixer.

Ara mateix, ni el club ni l´entorn del futbolista té una decisió sobre el mercat d´hivern. Amdós parts estan buscant la millor solució per al jugador a partir del mes de gener. En estos primers mesos de competició, el central de la generació de 2002 ha jugat 7 minuts en LaLiga, 90 minuts en Copa i huit partits de la mà de Miguel Ángel Angulo.

Segons ha informat Plaza Deportiva i ha pogut confirmar Blanquinegres, l´Esportiu Alavés de Luis García Plaza vol a César Tárrega. L´interès no és nou i es que els seus minuts en el primer equip han despertat l´interés d´equips de segona divisió i de primera.

No obstant, segons ha pogut saber Blanquinegres, l´eixida de César Tárrega no alliberaria suficient massa salarial com a perquè Peter Lim autoritzara l´arribada d´un extrem. El club veu complicada l´eixida de futbolistes com Cenk, Guillamón o el propi Paulista. Hi ha futbolistes que sí que eixirien però obligarien a buscar a un substitut per a eixa posició.