ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El golàs del València nominat a la millor jugada d’octubre

Per Javi Richart · 27 Octubre, 2023

El València CF ha aconseguit altra nominació per als premis que LaLiga Ea Sports atorga cada mes. Aquesta vegada ha estat nominada per a la “Millor jugada del mes d’octubre” el golàs de Diego López davant l’RCD Mallorca en la jornada 9 que va significar l’empat valencianista just abans del descans.

La jugada comença amb una passada de Pepelu, que obri a la banda dreta a Thierry Correia. El portugués enganxa la pilota al primer toc en l’aire i centra per a Diego López, qui remata per completar un gol de bella factura. Junt amb el gol del conjunt de Baraja es troben nominats el de Gumbau i Bryan Zaragoza amb el Granada contra el FC Barcelona i el de Fede Valverde i Bellingham amb el Reial Madrid contra CA Osasuna. 

Les votacions es poden efectuar clicant ací, i es tancaran aquest diumenge 29 d’octubre a les 23:59 h. Es tracta de la quarta nominació del València CF a uns premis mensuals de LaLiga aquesta temporada. Les altres han sigut les de Rubén Baraja al millor entrenador d’agost, Javi Guerra a millor jugador sub-23 de setembre i Javi Guerra al millor gol de setembre. De totes aquestes, el club de Mestalla va guanyar la del migcampista valencià al millor jugador sub-23 de setembre.